Beste externe harde schijf - Uit de test

Laatst bijgewerkt: 07-04-2024

Heb jij extra ruimte nodig voor je bestanden en gegevens of wil je je bestanden op een goede manier bewaren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de beste externe harde schijven voor je op een rij gezet. Na een grondige reviews check en het analyseren van klant reviews hebben wij een top 10 gemaakt met de beste externe harde schijven op de markt. Hierbij hebben we niet naar de prijs gekeken maar wel naar de kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar de beste externe harde schijf, dan is dit de perfecte plek om te gaan zoeken.

Bekijk onze top 10 beste externe harde schijfen op dit jongerenforum die als beste uit onze externe harde schijfen test zijn gekomen. Met ons top 10 lijstje externe harde schijfen ben jij de coolste van de klas en maak je indruk op al je vrienden.

Beste 10 externe harde schijfen | Best getest lijstje van 2024

Op zoek naar beste externe harde schijf? Onze top 10 externe harde schijfen komt tot stand door uitvoerig onderzoek aan de hand van online reviews die geschreven zijn door consumenten zelf. Betrouwbaarder kan dus niet. Benieuwd welke externe harde schijfen er als beste uit de test gekomen zijn? Bekijk dan de top 10 beste externe harde schijfen hieronder. Klik op de paarse buttons om je favoriete externe harde schijf te bestellen.

1. SteelSeries Arena 3

externe harde schijf beste getest:

De My Passport harde schijf heeft een opslagruimte van 2 TB, waar je eenvoudig al je bestanden op kunt bewaren. Met de USB Type-C™-kabel die wordt meegeleverd, sluit je de schijf aan op alle moderne pc's of laptops. Je kunt ook de USB Type-A-kabel gebruiken als je een oudere computer of laptop hebt. Geniet van een supersnelle overdrachtssnelheid van 5 Gbps met USB 3.2 Gen 1, die meerdere bestanden tegelijkertijd kan verzenden. Ook als je meerdere apparaten gebruikt om bestanden te delen, kun je de harde schijf met gemak gebruiken. De My Passport is compatibel met Windows®, macOS®, Android™ en iOS®. Als je de harde schijf gebruikt met Windows-apparaten, heb je ook de optie om de harde schijf te versleutelen met BitLocker®. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe, zodat je alle gegevens op je schijf beveiligt tegen indringers.

2. Western Digital My Book E

Met de WD My Book Externe Harde Schijf 4 TB krijg je een krachtige oplossing voor je opslagbehoeften. Deze harde schijf heeft een capaciteit van 4 TB waardoor je een breed scala aan bestanden, foto's, video's en andere documenten kunt opslaan. Het is een plug-and-play systeem, waardoor je de harde schijf aansluit op je computer en meteen kunt gebruiken. De WD My Book is tevens voorzien van WD Backup-software, waardoor je meteen een back-up van je bestanden kunt maken. Daarnaast is de harde schijf ook compatibel met Mac Time Machine-software, maar hiervoor is wel herformattering vereist. Met deze software kun je ook automatisch back-ups maken op bepaalde tijdstippen. De WD My Book Externe Harde Schijf 4 TB is een stevig en betrouwbaar systeem, met een eenvoudig te gebruiken software waarmee je veilig je bestanden kunt opslaan. Het is een uitstekende oplossing voor je opslagbehoeften.

3. Seagate Expansion USB 3.0

De Seagate Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf 1 TB biedt een grote opslagcapaciteit in een klein formaat. Met slechts een kabel, kunt u de schijf aansluiten op uw pc of Mac en direct toegang krijgen tot de bijna 1 TB opslagcapaciteit. De schijf is ontworpen met een slim formaat waardoor het makkelijk mee te nemen is. Hij past makkelijk in een tas of aktetas voor al uw opslagbehoeften. De Seagate Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf 1 TB biedt een hoge overdrachtssnelheid en is voorzien van een USB 3.0-interface. Dit betekent dat u snelle, betrouwbare overdracht krijgt, zodat u uw bestanden efficiënt kunt verplaatsen. De schijf is ook voorzien van een aantal slimme functies die uw gegevens beschermen, zoals automatisch backup en bestandsoverdracht. U kunt zelfs de schijf gebruiken om een extra schijfstation op uw netwerk te creëren.

4. Western Digital Elements

De Western Digital Elements Portable Externe harde schijf 2TB biedt je een grote opslagcapaciteit, zodat je al je bestanden gemakkelijk kunt opslaan. Je kunt de harde schijf aansluiten met USB 3.0 waardoor het mogelijk is om de bestanden snel over te zetten. Het compacte formaat en het gewicht van slechts 200 gram maken de WD Elements Portable tot een ideale reisgenoot. Je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van Western Digital. De harde schijf heeft een robuust ontwerp waardoor de WD Elements Portable bestand is tegen schokken en trillingen. Met een levensduur van meer dan 1 miljoen uur, kun je er zeker van zijn dat je bestanden veilig opgeslagen zijn. Bovendien heeft de Western Digital Elements Portable Externe harde schijf 2TB een uitgebreide beveiligingsfunctie waardoor je gegevens goed beschermd zijn.

5. Product niet leverbaar

NO DESCRIPTION

6. Seagate Game Drive Extern

De Seagate Game Drive Externe Harde Schijf- Geschikt voor PS4 2TB is een ideale oplossing voor degenen die meer opslagcapaciteit willen voor hun PlayStation. Met een capaciteit van 2 TB kan je verschillende games installeren op je systeem, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het schrappen van oude games. Dit maakt deze harde schijf een essentieel onderdeel van een fanatieke gamer. De Seagate Game Drive is ontworpen met een compact formaat en robuuste buitenzijde. Het is ook voorzien van een USB 3.0-interface, waardoor je de bestandsoverdracht tussen je PlayStation en de harde schijf snel en efficiënt kunt uitvoeren. Bovendien heeft de harde schijf een plug-and-play-ontwerp, waardoor je hem gemakkelijk kunt aansluiten en gebruiken. Met de schijf krijg je ook een gratis download van de Seagate Toolkit-software, waarmee je gemakkelijk al je back-ups kunt maken.

Dit was onze top 1-6 van de beste externe harde schijfen.  De best geteste externe harde schijfen heb je nu bekeken. Echter, er zijn er nog meer! Misschien zijn de volgende wel geschikter voor jouw persoonlijke doel. Scroll snel verder om de top 7-10 externe harde schijfen te zien. Dit zijn ook hele goede externe harde schijfen. De externe harde schijfen vergelijken is de beste manier om de juiste keuze voor jezelf te maken. Vervolgens een van de externe harde schijfen kopen, doe je door op de button te klikken die te vinden is onder elke externe harde schijf.

7. Toshiba Canvio Basics 1TB

De Toshiba Canvio Basics 1TB Externe harde schijf is perfect voor het opslaan van al je bestanden. Of je nu foto's, video's of documenten wilt opslaan, de harde schijf biedt genoeg ruimte. Met een opslagcapaciteit van 1TB kun je makkelijk vele bestanden opslaan. Het installeren van de harde schijf is makkelijk en snel. Je kunt de harde schijf aansluiten op je computer door middel van een USB 3.0 aansluiting. Je kunt ook je bestanden overzetten via USB 2.0. De harde schijf is pre-formatted in NTFS, zodat je direct kunt beginnen met het overzetten van je bestanden. Bovendien kun je de harde schijf gebruiken met Windows 8, Windows 7 en Mac OS X 10.8.5 (of later).

8. SSD Philips extern ultra

Philips externe SSD biedt uitstekende prestaties met een schitterend ontwerp. De externe SSD is gemaakt van aluminium met een prachtige 'space gray' kleur. De behuizing is extreem compact en licht, zodat het gemakkelijk mee te nemen is. Het is ook stof- en schokbestendig. De Philips externe SSD biedt uitstekende prestaties met lees- en schrijfsnelheden tot 500 MB/s. Uw bestanden, documenten, foto's en video's worden binnen enkele seconden overgebracht. Daarnaast biedt de SSD een opslagcapaciteit van 500GB waarmee u veel gegevens kunt opslaan of back-uppen. De Philips externe SSD is compatibel met Windows, Mac en Linux. U heeft geen installatie nodig, u hoeft alleen de USB-kabel aan te sluiten om de SSD te gebruiken. Met een kleine, lichtgewicht en stijlvolle behuizing is de Philips externe SSD een must-have voor iedereen die op zoek is naar een draagbare, snelle en betrouwbare opslagoplossing.

9. Western Digital My Passport

De Western Digital My Passport is de ultieme oplossing voor jouw opslagproblemen. Deze 2 TB externe harde schijf heeft een slanke vormgeving die geen ruimte in beslag neemt. Je kunt hem gemakkelijk meenemen in je tas of rugzak en ongeacht waar je bent, je documenten en bestanden zijn altijd bij je. Met de WD Discovery™ software heb je de mogelijkheid om je bestanden te beveiligen met een wachtwoord. Op deze manier ben je verzekerd dat je bestanden veilig zijn. Verder kan je met deze software verbinding maken met je social media- en cloudopslagservices voor het maken van back-ups. Met de backup-software van WD kan je ook automatisch back-ups maken! Kortom, met de Western Digital My Passport externe harde schijf ben je altijd zeker van een veilige opslag van al je data.

10. Western Digital My Passport

Met de My Passport for Mac 4TB van Western Digital is je data veilig en voor altijd bewaard. De harde schijf is ontzettend klein en compact, waardoor je hem makkelijk meeneemt in je tas of jaszak. Ook is de schijf sterk genoeg om tegen een stootje te kunnen, waardoor je minder kans hebt dat je data verloren gaat. Met de USB-C en USB-A kabel, die standaard meegeleverd wordt, kan je de schijf gebruiken op zowel oudere als nieuwere Mac-modellen. Daarnaast zorgt de Time-Machine-software van Mac ervoor dat je automatisch back-ups van je bestanden maakt, zodat je nooit iets kwijt raakt. Met behulp van de WD Discovery™ software activeer je eenvoudig wachtwoordbeveiliging, zodat je al je bestanden veilig kunt bewaren. Ook maak je met deze software verbinding met je social media en cloudopslagservices en hier back-ups van maken. Met de WD Backupsoftware kan je ook automatische back-ups maken. Kortom, de My Passport for Mac 4TB is de perfecte oplossing als je al je bestanden altijd en overal veilig wilt bewaren.

Dat waren de beste 10 externe harde schijfen van dit moment. We hopen dat je een keuze hebt kunnen maken door het bekijken van onze top 10 reviews van externe harde schijfen en wensen je alvast heel veel gebruiksgemak van je nieuwe Unknown Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of voor specifieke vragen, kun je ook contact opnemen met de productent of winkel van aankoop.

Inhoudsopgave

FAQ over de beste externe harde schijfen

Wat is de beste externe harde schijf?Uit ons onderzoek naar de reviews van alle verschillende externe harde schijfen is naar voren gekomen dat SteelSeries Arena 3 het beste is. Overigens krijgt de hele top 10 een vijf sterren review en bepaal je zelf welke externe harde schijf jij het beste vind.

Wij verkopen zelf geen externe harde schijfen. Onze experts bekijken regelmatig de beste externe harde schijfen en vergelijkt deze. Als je op de paarse buttons op onze pagina klikt, word je doorgestuurd naar een van onze betrouwbare partnerwebsites waar je het product kunt kopen.

Zeker! Ons team heeft heel veel ervaring met externe harde schijfen en bekijkt dagelijks de beste selectie. Alle merken externe harde schijfen worden meegenomen in onze reviews.  

De levertijd wordt bepaald door onze betrouwbare partnerbedrijven. Als je op de paarse buttons op de pagina klikt kom je op een van deze websites. Zij bieden het product aan voor de beste prijs. We verkopen zelf geen externe harde schijfen.

Picture of Juul Postma
Juul Postma

Jongerenexpert

Welkom op mijn jongerenforum. Toen ik zelf volwassen begon te worden liep ik tegen veel vragen aan. Ik heb het allemaal zelf moeten uitzoeken en wilde hier voor de jongeren van nu een verandering aan brengen. Maak gebruik van elkaars lessen en fouten en leer van anderen jongeren.

Tot slot over de externe harde schijfen productvergelijking

Het is duidelijk dat er een groot aantal opties zijn als je op zoek gaat naar een externe harde schijf. Het zoeken naar de beste optie kan een uitdaging zijn, maar met de tips die in deze gids zijn vermeld, is het niet zo moeilijk om er een te vinden die aan al je behoeften voldoet. Zoals je in de gids hebt kunnen lezen, is het belangrijkste waar je naar moet zoeken de kwaliteit en prijs. Als je deze twee factoren vergelijkt, ben je in staat de beste optie te kiezen. Van een externe harde schijf met goede kwaliteit hoef je geen bezwaar te hebben dat je iets meer betaalt. Uiteindelijk krijg je dan ook waar je voor betaald, een externe harde schijf die aan al je behoeften voldoet.

We willen je bedanken voor het lezen van onze top 10 beste externe harde schijfen. We hebben de top 10 met zorg samengesteld en hopen dat je dankzij deze pagina een fijne externe harde schijf hebt kunnen bestellen. Al onze externe harde schijfen zijn uitgezocht op basis van de beste reviews. Hierdoor is elke externe harde schijf op onze website een super goed product.

Hoe evalueer je deze top 10 beste externe harde schijfen?

Vind een goede externe harde schijf via ons. We hebben de beste externe harde schijfen voor je op een rijtje gezet. Vergelijk de top 10 zelf om zeker te weten dat je een juiste keuze maakt. Onder elke externe harde schijf vind je een afbeelding, beschrijving en button naar een externe webshop. Ons advies: Bekijk de afbeeldingen om te zien hoe een externe harde schijf er uit ziet, lees de beschrijvingen om te weten wat een externe harde schijf allemaal kan en bekijk de prijzen om te zien wat ze kosten. Door de top 10 zo met elkaar te vergelijken, ben jij gegarandeerd zeker van de juiste aankoop.

Disclaimer: wij verkopen zelf geen externe harde schijfen. We vergelijken en geven reviews van externe harde schijfen. Als je een externe harde schijf wilt aanschaffen word je doorgestuurd naar een van onze betrouwbare partnerwebsites. Hier kun je het product voor de beste prijs bestellen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor de levering van producten.

Gepubliceerd op: 22-12-2022

Heb je een vraag?

Stel hieronder gerust al je vragen! Op ons jongerenforum kun je alles vragen wat je wilt. Beantwoord elkaars vragen als jongeren onder elkaar en help hiermee een ander.